Loopbaanadvies

Waarom?

Herkent u dit?

U heeft het prima naar uw zin op uw werk. Wel wordt u een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Denkt u wel eens terug aan hoe het werk 10-15 jaar geleden was? Niet meer te vergelijken met nu! Was het toen beter of slechter? Ach, het was anders! Vraagt u zich wel eens af hoe uw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kunt u uw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel? Hoe kunt u werken leuk houden? Zou u misschien niet iets

heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet u dan nemen? Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

 

Gratis Loopbaanadvies, hoe werkt het?

Tijdens een aantal gesprekken van in totaal minimaal vier uur, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject zul je een bruikbaar Ontwikkelplan hebben opgesteld dat je meer zicht geeft op wat de toekomst voor je brengt. Je zult een beter beeld hebben van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend uw AOW-leeftijd kan bereiken

 

Privacy

Deelname aan het Ontwikkeladvies is volledig op vrijwillige basis. Wat tijdens het Ontwikkeladvies wordt besproken, blijft een zaak tussen jou en de loopbaanadviseur. Jouw werkgever wordt dus niet geïnformeerd over je deelname en de resultaten van het Ontwikkeladvies. Je mag zelf weten of je dit later met je leidinggevende bespreekt of niet.

 

Snel en makkelijk beginnen

De aanvraag van de subsidie wordt door de loopbaanadviseur gedaan. Een kennismakingsgesprek wordt in de regel binnen een week gepland.

LOOPBAANHUIS

NIEUWS & BLOG

KWALITEIT & PRIVACY

 CONTACT

Over Ons