February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Het Loopbaanhuis is open!

May 30, 2016

 

Het Loopbaanhuis is open! Terug op het adres waar we ooit met Canters Coaching begonnen wil ik weer een bruisend centrum voor alles wat met mens en werk te maken heeft opzetten. In Het Loopbaanhuis huren professionals op het gebied van Mens en Werk op flexibele of vaste basis een werkplek, spreekkamer en/of trainingsruimte. Daarbij is niet alleen de koffie gratis maar ook de inspirerende omgeving met con-collega’s, om eens mee te klankborden, advies te vragen, de bal toe te spelen of een samenwerking aan te gaan.

 

Bel mail of kom een kijkje nemen! 06-4833063

Tags:

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square