February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Mensen met ZW, WIA & Wajong kiezen zelf hun re-integratiebedrijf.

July 26, 2016

 

Canters Coaching heeft op 1 juli 2016 een nieuwe overeenkomst getekend met het UWV voor de re-integratiebegeleiding van zieken, arbeidsongeschikten en Wajongers. Het inkoopkader omvat 2 re-integratiediensten, is resultaatgericht en heeft als uitgangspunt dat de begeleiding kwalitatief hoogwaardig is.

Het doel van het inkoopkader is enerzijds het uitvoeren van re-integratieactiviteiten die nodig zijn om een klant het werk te laten hervatten (re-integratiedienst ‘Werkfit maken’) en anderzijds het verstrekken van re-integratieactiviteiten die nodig zijn om met de klant daadwerkelijk een baan te vinden en hem vervolgens aan het werk te houden (re-integratiedienst ‘Naar werk’). 

 

Klant kiest mee

 

In het inkoopkader zet UWV in op meer maatwerk voor de klant. Dit maatwerk betreft niet alleen de opzet en inhoud van de re-integratieactiviteiten, maar ook de keuze voor een opdrachtnemer door de klant zelf. Het gevolg hiervan is dat UWV niet langer vooraf vastgestelde standaardtrajecten zal afnemen, maar per klant onderzoeken wat nodig is om de kans op een werk te verhogen. 

 

Heeft u een uitkering van het UWV voor ziekte of arbeidsongeschiktheid dan kunt u (in overleg met uw contactpersoon bij het UWV) dus zelf kiezen voor het best bij u passende re-integratiebureau.

 

Bij Canters Coaching kunt u terecht voor hulp en coaching bij het weer vinden van passend werk. Re-integratie bij Canters Coaching is voor iedereen een ander traject, met eigen inhoud, altijd individueel en altijd maatwerk. Wil je weten hoe jouw traject eruit zou kunnen zien?  Vraag dan hier een kosteloos adviesgesprek aan.  

 

Dat kan in: Venlo, Roermond, Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Boxmeer, Tilburg en Nijmegen.

 

 

Tags:

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square