February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Heb jij al een Plan B voor je Loopbaan?

October 9, 2016

Vorige week een mooi interview met Cas van Gelderen in Dagblad de Limburger. Hij vertelt hoe hij na de zoveelste reorganisatie bij De Bank werd ontslagen. Cas ging niet bij de pakken neerzitten maar volgde zijn passie en begon een wijnwinkel. In het artikel geeft hij een behartenswaardige tip:  '...denk niet dat het jou niet kan overkomen.... Zorg voor een plan B, desnoods Plan C'.  En hoewel Jol Stoffers, lector employability bij Zuyd Hogeschool,  in zijn reactie meent dat '...de overheid wel verplicht is deze mensen daarbij te helpen..' zou ik daar maar niet op rekenen. Werkgevers én overheid zijn steeds meer van mening dat de werknemer een veel grotere eigen verantwoordelijk moet nemen voor zijn welzijn, gezondheid, omgeving en dus ook voor zijn loopbaan. Dat is geen probleem als jij jouw stuur in eigen handen neemt en er zelf voor zorgt dat je bent voorbereid op ontslag, reorganisatie, arbeidsongeschiktheid en andere plotselinge 'loopbaanslopers' en toekomstverziekers' . Zorg dus voor een Plan B!

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square