February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Het Beste CV!

October 25, 2016

Google eens op Beste CV en kies dan voor afbeeldingen. Behalve hele goede verwarmingssystemen zie je een enorm aantal verschillende Beste CV’s. Iedereen heeft zo zijn eigen Beste CV . Lastig is dat de selecteur ook zijn eigen Beste CV heeft. En hoewel jij je voor je sollicitatie natuurlijk goed hebt verdiept in de vacature en het bedrijf, weet je niet of jouw Beste CV ook als zodanig wordt gezien door de beslissers. Dus laat je niets wijsmaken; niemand weet wat Het Beste CV is.  Dankzij onderzoek weten we echter wel iets meer van degene die jou uit gaat nodigen dankzij jouw Beste CV:

  • Hij/zij gebruikt steeds vaker een elektronische scanner voor de eerste selectie, gebruik dus de juiste trefwoorden (maak voor iedere sollicitatie een unieke CV!)

  • Hij/zij kijkt gemiddeld 9 seconden naar een CV  - zorg dat hij de trefwoorden ’treft’ en kom in 9 seconden tot je recht.

  • Hij/zij leest vaak op een tablet, de bovenste helft van je eerste A4 kan dus wel eens beslissend zijn.

 

Hier vindt je een voorbeeld-CV die volgens mij NIET Het Beste CV is maar wel rekening houdt met bovenstaande inzichten.  Doe er je voordeel mee!

 

 

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square