February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Week van de Werkstress

November 16, 2016

Volgens de recent gepubliceerde ‘Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden van TNO en CBS’ hebben vooral werknemers met een hoge werkdruk en weinig steun van hun leidinggevende en collega’s burn-outklachten.

 

De Volkskrant citeerde in een artikel op 7-11-16 een bedrijfsarts die constateerde dat niet-medische redenen maar liefst 70% van het ziekteverzuim veroorzaken en dat een fors deel daarvan privé-sores betreft. Denk hierbij aan mantelzorgers, mensen met schulden, baanonzekerheid, echtscheidingen, verslavingen etc.

 

Een veilige sfeer waar ruimte is voor open communicatie over oorzaken, gevolgen en aanpak van stress lijkt mij in elke organisatie de belangrijkste factor om deze klachten niet te laten ontaarden in langdurige verzuim.  Duurzame inzetbaarheid bevorderen begint met betere communicatie! 

 

Werkgever, wilt u daar eens vrijblijvend met mij over sparren?  Bel me! 

 

Hans Canters

06-48330631

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square