February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Wij wensen je een gelukkig jaar, met fijn werk!

January 1, 2017

Namens mijn collega’s bij Canters Coaching wens ik je het allerbeste voor het nieuwe jaar en alle jaren daarna!

 

We wensen elkaar dezer dagen allemaal veel geluk. We zeggen niet ' Ik wens je voor komend jaar heel veel geld toe' . Zeker niet nadat we dankzij onderzoek van de postcodeloterij wetenschappelijk bevestigd zien dat geld niet gelukkig maakt. Als loopbaancoach wens ik iedereen een baan toe die gelukkig maakt.

 

Werk maakt lang niet altijd gelukkig. De een heeft last van stress, een ander voelt zich niet uitgedaagd. Sommige werknemers vervelen zich zelfs dood op de werkvloer. Toch is er steeds meer bewijs dat gelukkige werknemers beter presteren en zich minder vaak ziek melden.  

 

Dus werkgever, het is de moeite waard eens wat langer stil te staan bij de vraag hoe het met het geluk op de werkvloer is gesteld.

En werknemer, hoe staat het met jouw werkgeluk? Je kunt daar een hoop zelf aan doen.

 

Een loopbaancoach helpt zowel werkgevers als werknemer met behulp van bijvoorbeeld een ‘Loopbaan APK’ vast te stellen hoe gelukkig iemand nog is met zijn werk. De loopbaancoach helpt om het werkgeluk te vergroten en daardoor productiviteit te verhogen en ziekteverzuim te verlagen.

 

Wij wensen je een gelukkig 2017!

 

 

Meer weten?  Bel me!

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square