February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Het einde van de vaste baan - Tijd voor een Loopbaan-APK

May 29, 2017

 

(gemiddelde leestijd 1 minuut)

 

De vaste baan wordt steeds zeldzamer. Bedrijven moeten dealen met grote onzekerheden in hun markt en flexibiliseren hun personeelsbestand met uitzendovereenkomsten en tijdelijke contracten.  Daarnaast hebben veel werknemers concurrentie van robots en/of mensen die dat werk goedkoper en tegen ongunstigere arbeidsvoorwaarden willen uitvoeren. 

Ik zie vaak werklozen die hun ‘vaste’ baan verloren,  die wel in de gaten hadden dat er onder hun stoel een fikse veenbrand woedde maar die i.p.v. in beweging te komen juist hun stoel extra stevig vast gingen houden.  Daarmee stel je je dus volkomen afhankelijk van je werkgever op!

Herken je dat? Ben jij voorbereid op een plotseling ontslag? Wacht jij af of neem je zelf de verantwoordelijkheid en regie?  Ga hierover in gesprek met je werkgever!

 

Wij helpen je graag met een loopbaan-APK  waarmee je een Plan B voor je toekomst op kunt stellen.

 

 • Wees alert op je omgeving,

 • hoe vaart mijn bedrijf?

 • de markt waarin we opereren?

 • wat leert me dat over de toekomst?

 • waar liggen mijn kansen?

 • wat zijn de bedreigingen en hoe wapen ik me daar tegen?

 • is mijn kennis up-to-date? 

 • kan ik dit werk nog lang fysiek volhouden?

 • hoe lang vind ik dit werk nog inspirerend? 

 • hoe aantrekkelijk ben ik nu én over 5 jaar op de arbeidsmarkt?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Basic Square