February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Loonkostenvoordeel vervangt premiekorting

January 16, 2018

 

Vanaf 1 januari 2018 zijn de premiekortingen oudere werknemer en de premiekorting arbeidsgehandicapte werknemer vervangen door loonkostenvoordelen (LKV’s). Loonkostenvoordeel is bedoeld om mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie te helpen aan de slag te komen, denk aan oudere of arbeidsgehandicapte medewerkers. De voorheen geldende premiekorting voor jongeren is geheel komen te vervallen.

Hoogte bedrag loonkostenvoordelen

De hoogte van het bedrag dat een werkgever per medewerker aan loonkostenvoordeel krijgt uitbetaald hangt van een aantal factoren af. Bekijk in onderstaand schema om hoeveel loonkostenvoordeel het gaat:

 

 

 

Tags:

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square