February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Invoering AVG voltooid

April 28, 2018

 

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Hiermee vervalt de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De privacywet verscherpt en vergroot privacy rechten van onze klanten en deelnemers.  Bij Canters Coaching vonden we een goede bescherming van privé-gegevens altijd al heel belangrijk. We hebben met deze nieuwe wetgeving in de hand onze administratie opnieuw doorgelicht en goed vastgelegd hoe wij met privacygevoelige gegevens omgaan. E.e.a. is vastgelegd in onze nieuwe privacyverklaring die u hier kunt lezen.

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square