February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Klanttevredenheid weer hoog, Canters Coaching scoort een 8,3 !

April 28, 2018

Onze klanten geven ons een 8,3!

 

Na afloop van elk traject worden onze klanten door een neutrale partij bevraagd over hun beleving en de kwaliteit van de dienstverlening van Canters Coaching. Zo houden wij onze kwaliteit al vele jaren op een hoog niveau.

 

Over 2017 scoorden we bij onze deelnemers een mooie 8,3!

 

Opdrachtgevers waarderen ons met een 8!

 

Voor het behalen van  het kwaliteitskeurmerk Blik op Werk is een rapport opgesteld waarin de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek zijn vastgelegd..

 

Een mooie bloemlezing uit de toelichtingen die onze tevreden klanten

 

omdat dhr Canters veel moeite gedaan heeft voor mij om een andere baan te vinden.Maar met de klachten die ik heb en mijn leeftijd is het moeilijk om een baan te vinden. Daarom doe ik nu vrijwilliggerswerk.

Goede gesprekken en adviezen. Het vertrouwen in mij door de coach en het meedenken. Ook kon hij me oppeppen wanneer ik het even niet ze zitten met het zoeken naar werk.

Omdat ik voelde dat hij echt zijn best deed voor mij

persoonlijke en oprechte aandacht en optimale inzet om iets te kunnen vinden waar je je weer energie van zou kunnen krijgen, je eigenwaarde terug krijgt

omdat hij de tijd neemt en goed hulp bied om een betaalde baan te krijgen voor dat de ww werd op geheven

elke keer als we een afspraak hadden hij wel iets had waar ik iets aan had

hij heeft uit zijn eigen zak mij heftruck en reachtruck certificaat betaalt

verbetern?  Zoals hun nu werken weet ik geen betere manier of verbetering. deze mensen werken zowel professioneel en ook
met hun gevoel. | Deze mensen geven je weer meerwaarde voor de economie en jezelf

Het is aan te raden om hem altijd op te dragen voor coaching van werkloze. | Ben blij en zat 4 jaar thuis en op mijn 51 ste nog werk gevonden ,terwijl vele te oud gevonden worden . | DANK U WEL .Canters.

Canters Coaching , bedankt voor jullie inzet en mens respecterende houding

oké  ook een negatieve:

zoals ik al eerder zei had ik verwacht dat een coachingburo meer zou ondernemen,maar dat blijkt niet zo te gaan.je krijgt een paar handvaten aangereikt en daar moet je het mee "doen. het werk wat ik nu doe heb ik gewoon zelf geregeld . niet naar aanleiding van het buro.

En nog een fijne van een opdrachtgever bij het UWV

Het is prettig en gelijkwaardig samenwerken met Canters Coaching, de behandeling van klanten en opdrachtgever is respectvol en resultaat gericht.

 

 

Het volledige rapport kunt u hier lezen

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square