February 8, 2018

Please reload

Recente berichten

Succesvol Solliciteren, een Werkplan

March 22, 2019

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Speeddate met UWV-ers in Roermond

November 6, 2018

Afgelopen dinsdag troffen wij zo'n 30 UWV-ers: arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders en adviseurs intensieve dienstverlening van zowel SMZ als Werkbedrijf. In korte sessies van 15 minuten konden wij aan kleine groepjes onze werkwijze toelichten en vragen beantwoorden. Altijd fijn om de kans te krijgen om over ons mooie vak te praten en te etaleren waar we goed in zijn. Onbekend maakt immers onbemind. We hadden een kleine hand-out gemaakt met daarop een korte beschrijving van onze aanpak en resultaten. 

 

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square