Wat kan ik verwachten van een gratis ontwikkeladvies bij Hans Canters?

De overheid stelt vanaf 1 augustus 2020 een subsidie beschikbaar voor een ontwikkeladvies voor alle werkenden en niet werkenden. Daardoor kun jij nu kosteloos bij een gekwalificeerde loopbaancoach terecht voor een ontwikkeladvies met een waarde van € 700,-

Wat krijg je?

Na een kennismakingsgesprek help ik je met het op eenvoudige, digitale wijze opstellen van een persoonlijk profiel. Op basis daarvan maken we, ook digitaal, een op jouw profiel toegesneden arbeidsmarktscan die inzicht geeft in jouw arbeidsmarkt- positie nu en in de toekomst. Ik gebruik hierbij de wetenschappelijk gevalideerde scan van Jobport. Deze hoort tot de kwalitatief beste scans van Nederland.

Je krijgt ook: Een overzicht van welke beroepen of vakgebieden nog meer interessant voor jou zijn én een overzicht van waar hier vacatures voor zijn.

Je krijgt toegang tot een zg. beroepenverkenner waarmee je kunt zien wat jouw wensberoepen en -vakgebieden inhouden en wat het perspectief op de arbeidsmarkt is. Én toegang tot de Jobport vacature zoekmachine waarmee je meteen naar passende vacatures kunt zoeken.

In de 4 adviesgesprekken die we voeren gaan we kijken naar jouw kansen en bedreigingen op de arbeidsmarkt op korte én lange termijn. De arbeidsmarkt is sterk in beweging en daar kun je je nú op voorbereiden.

We bespreken tenminste:

  • Situatieschets, arbeidsmarktscan en bewustwording van eigen situatie en toekomstperspectieven

  • Je persoonsprofiel en daarbij : competenties, kwaliteiten, vaardigheden en wensen (bijvoorbeeld reistijd en aantal werkuren). Op onderdelen kunnen eventueel verdiepende testen ingezet worden.

  • We bespreken je werktoekomst en stellen een concreet advies op.

  • We kijken ook naar de binnenkort veelal gratis beschikbare (om)scholingsmogelijkheden.

  • We onderzoeken samen de consequenties van het advies op het gebied van financiën, rechtspositie en persoonlijke situatie. Je krijgt waar nodig informatie over bijvoorbeeld websites met info hierover.

Je krijgt een concreet en persoonlijk ontwikkelplan mee naar huis met daarin helder omschreven:

. Welke acties er genomen worden op lange en korte termijn, op welke wijze, door wie en wanneer.

. Indien van toepassing ook een scholingsadvies en suggesties voor het eventueel inzetten van experts.

Meer weten? Neem hier contact op voor een vrijblijvende kennismaking.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square